Sanergia Barcelona Catalunya
Sanergía Barcelona España
SANERGIA
BARCELONA
Vaya al Contenido

Menu Principal:

SESSIONS DE SANERGÍA

SANERGÍA
DESCRIPCIÓ GENERAL DE LES SESIONS SANERGETIQUES:

En Sanergía existeixen quatre tipus de sessions: Sanergía, Sanació, Sintonització i La Conexió.
Totes elles son
terapies vibracionals (no existeix contacte físic). El pacient es tomba en camilla, amb els ulls tancats i relaxat, deixant les preocupacions enrere. A la sala no existeix cap distracció que pugui condicionar les percepcions dels participants, es a dir, no es treballa amb música, ni aroma ni cromoterapia. A la sessió, el pacient pot mostrar signes emocionals, però el procés no s'ha de interrompre, s'ha de continuar.
Cada terapia consta de dues sessions, no es pot deixar a mitjes, donç el participant quedaria exposat i pot ser que una mica perturbat si no es tanca el cicle.
Sanergía te reputació de tenir "efectes especials". Però no s'ha de generalitzar. Hi ha una regla: "No hi han regles". No te per què passar res especial. Relaxa't, deixa fluir, deixa't sorprendre. L' Universo fa bé les coses i escollirà el qué es més oportú per a tu. El que sí es segur es que al final et sentirás molt relaxat. Flueixen varies emocions durant la sessió, records recients i antics. Al final queda un estat de pau i benestar. Un dels comentaris més comuns es: "Ha sigut com sortir del meu cos".


1ª I 2ª SESSIÓ DE SANERGIA


Es un conjunt de dues sessions en les quals activo els punts energétics del teu cos. Una vegada activats, aquests continúen la seva tasca (son com centenars d'antenes parabóliques que al sintonitzar-se logren l'equilibri mental, la serenitat i la obertura, i a la armonía del cos, alma, ment y esperit). Sobre tot en els primers díes notarás l'efecte rápid d'aquesta nova conciència. La 1ª sessió comença amb una petita xerrada explicativa. Ja durant aquesta xerrada es desprogramen els patrons de malaltia. Se aconsella deixar un mínim de 3 y un máxim de 30 díes entre les dues sessions.

3ª Y 4ª SESSIÓ DE SANACIÓ (PATOLOGIES)


S'aconsllen aquestes dues sessions a persones que pateixen d'una o més malalties (patologíes). No son necessàrias aquestes dues sessions si no tens problemes importants de salut. A la teva primera visita, vam omplir un formulari sobre els teus antecedents médics. En la teva tercera visita determinarem què i/o qui et va causar aquestes malalties o trastorns. Atenció!; Mai més podrás enfermar per les mateixes causes en la teva vida. S'aconsella deixar un mínim de 3 díes i un máxim de 30 díes entre les dues sessions. En patologíes greus, s'aconsella fer les sessions 1-2, 3-4 en un máxim de 15 díes.

5ª Y 6ª SESSIÓ DE SINTONIZACIÓ


La Conexió es una experiencia determinant i es realitza una sola vegada a la vida. Unint les sessions 1-2, 5-6, (sanergía y sintonització, s'arriba a la Conexió). Es crea una conexió entre el teu cos, la teva ment i la teva freqüència auto curativa. La ment no resideix al teu cos sino en “ El Campo” energétic del planeta. Juntament a les sessions de Sanergía, la Sintonització crea un enllaç continu de correccions, conexions i curacions que mai nungú podrá desfer.
La sintonizació es altre manera de conectar-se, i també es fa una sola vegada a la vida. En dues sessions consecutives experimentaràs la teva conexió amb l'Univers. (Sense excepcions; 100% de bons resultats).


LA CONEXIÓ:


La Connexió es fa en dos dies consecutius. Durant la primera sessió, allibero tots els punts principals de les línies axiatonals del cos de tots els bloquejos que puguin impedir l'entrada de la nova energia o que impedeixen que flueixi lliurement. Aquest treball permet esborrar l'antic esquema de malalties i trastorns energétics. A la segona sessió s'uneix sistemàticament cada punt ' netejat ' en cada meridià, donant així harmonia a la totalitat de les funcions corporals, alhora que s'obté l'alineament dels xacres, l'equilibri energétic i l'alliberament del Chi ( energia vital / bioenergia / kundalini ). Són nombrosos els participants que han viscut experiències extraordinàries durant i després d'una sessió.

" El prendre aquesta iniciativa et permet avançar per aquest camí molt més equilibradament ja que a mesura que et sintonitzes amb aquestes noves freqüències, et vas obrint a una nova dimensió. "


La Conexió Sanergética es fa una sola vegada a la vida i res ni ningú la pot desfer, els continus experiments en el CIB ens ho han confirmat per poder-ho afirmar amb certesa.

ACTIVACIÓ DE MANS:


L'activació de les mans és una eina perquè desenvolupis el potencial que tenies amagat. Podràs treballar amb les teves mans captant vibració i sovint , causant efectes espectaculars sobre tu i sobre els altres..


En finalitzar la sessió, activarem les teves mans compartint la vibració. D'aquesta manera, et donaràs compte que "alguna cosa " ha passat : un augment immediat de consciència. Amb les mans activades, la persona és més conscient del poder de l'energia ja que és capaç de palpar- la per si mateixa .

* Consell : No feu cap altre teràpia energètica entre les sessions de Conexió Sanergética.

Mans de sanergista.
Regreso al contenido | Regreso al menu principal