Sanergia Barcelona Catalunya
Sanergía Barcelona España
SANERGIA
BARCELONA
Vaya al Contenido

Menu Principal:

RESULTATS I BENEFICIS DE SANERGÍA:

SANERGÍA
QUINS RESULTATS ES PODEN ESPERAR DE SANERGÍA?

La sessió posa en marxa un procés imparable que ningú pot aturar. Es crea una unió constant entre tu i l'Univers. Imparable perquè un cop en marxa no es pot desfer. És un pas determinant i es fa una sola vegada en la vida.
El nostre cos és la suma del que hem pensat durant tota la nostra vida. ¿ Estàvem connectats amb la nostra pròpia Font d'Informació o hem viscut l'opinió dels altres; dogmes ,doctrines, religions, opinions ...


Una Connexió augmenta el teu poder de discerniment i activa la teva intuïció, per què unes coses donen tan bona i altres donen tan mala vibració?. Una connexió sanergética obre la ment a l'Univers multidimensional. És connectar amb un mateix,amb la teva pròpia essència ,creant una unió harmònica entre tu i l'Univers.
A l'inici d'una sessió
el teu Sanergista t'inicia en aquestes energies tan tangibles, les quals seguiran actuant per sempre. Es produirà un canvi en el teu ésser, doncs ara estaràs connectat a un nova freqüència a un nivell indescriptible. Després de la Conexió Sanergética, hi ha un abans i un després en la teva vida .

Molts dels participants han manifestat un alleujament immediat dels seus símptomes de malaltia o de desequilibri físic, psíquic o mental. Per exemple: Pacients amb tractaments agressius com la quimioteràpia, en ser connectats, no pateixen com els altres pacients. Hi ha altres participants que han augmentat la seva intuïció, les seves habilitats psíquiques i els seus dons de vidència, canalització, escriptura automàtica, connexió amb les seves guies .. altres han desenvolupat una gran creativitat i han vist el seu negoci créixer. Diversos noten, a curt o llarg termini, correccions físiques en el seu cos, els seus òrgans, artèries, articulacions; tots han notat millores en la seva salut. A més tots, indistintament, han desenvolupat capacitats guaridores i autosanadores i són més conscients de les coses que els posen malalts.

I SI HI HA MALALTIA?

La malaltia provoca situacions de descontrol de l'organisme i això afecta a l'ésser humà, a tot el sistema immunològic. Els Sanergistas fan que el client entengui el motiu de la seva malaltia de manera que la majoria es sana quan comprèn el que realment ha de canviar.
La C
onexió Sanergética sana a la persona. Et reconnecta amb la informació del Disseny Original. Veiem que en totes les patologies, sense excepció, s'ha manifestat una millora considerable de l'estat de salut del participant. A vegades la sanació té lloc el mateix dia, en pocs minuts, generalment en unes setmanes o mesos.
Qualsevol malaltia es pot desprogramar. Hem trobat, durant anys d'experiments i experiències amb Sanergia la clau que activa la autocuració.
Actualment 1 de cada 3 persones a Espanya mor de càncer perquè li falta la informació clau, ja que no sap el que pot aconseguir realment amb la seva ment, ja que està desprogramada de la justa informació. A la consulta ens prenem el temps necessari per explicar-i canviar la vibració de nociva en benigna.
¿No val la pena provar-ho
?

" La malaltia és addicció.
Ningú pot danyar-te sense el teu permís i ningú aconseguirà sanar-te si tu no ho vols.
Només depèn de tu ser feliç o desgraciat , de ningú més
" A. Di Masi.


CÀNCER:

L'experiència professional de grans mestres i del CIBE (Centre d'Investigació Bioenergètica Espanyola) confirma que el càncer és un procés de sanació, no una malaltia. (Llegir Dr. Hamer ...)
Hi ha exemples de tumors malignes transformats en benignes només amb una xerrada o amb una sessió energètica. Canvia la vibració de maligna en benigna, (l'hospital confirma aquests fets després d'una nova biòpsia). Tenim experiències similars amb la leucèmia i l'asma. Sovint es curen més fàcilment les patologies greus que les considerades banals. Pel que fa al virus VIH: Cap sanergista ha captat mai la seva vibració. El virus VIH no existeix
, segons molts metges, terapeutes energétics i científics. Sanergía augmenta espectacularment el factor de resistència del participant (fins a un 500%) el que augmenta la seva qualitat de vida.
Respecte a aquest tema i altres malalties considerades "greus" no s'ha de frivolitzar, per tant, en consulta explicaré qualsevol qüestió relativa a aquest assumpte. No cal perdre cap tipus d'il·lusió respecte a la sanació, es pot aconseguir! i val la pena intentar-ho!


* Nota : Moren cada any 175.000 persones de càncer a Espanya.


La Connexió és compatible amb la quimioteràpia i qualsevol altre tractament:
Els pacients que estan connectats perden menys cabell, tenen menys nàusees, menys vòmits, són més resistents, no ho passen tan malament com els seus ' col·legues' i sobreviuen. S'han comprovat bons resultats amb persones que fan una sessió de Sanergia abans de començar una sèrie de sessions de quimioteràpia o radioteràpia.

ALTRES MALALTIES TRACTADES AMB SANERGÍA:

Aquestes són algunes de les patologies amb les que amb Sanergia s'han obtingut curacions totals i /o millores significatives:
Abscessos Abdominals, Espasmes, Avortament espontani, Malaltia d'Addison,acne, Alcoholisme, Al·lèrgies, Alzheimer, Amigdalitis, Amnèsia, Anèmia , Angina, Anorèxia, Arteriosclerosi, Artritis, Asma infantil, Melsa, Problemes de Boca, Bronquitis, Bulímia, Bursitis, Mal de Cap, Maluc, Rampes, Càlculs biliars, càncer (tots els tipus de càncer), Cansament Crònic, Carboncle, Cataractes, Cel·lulitis, Ciàtica , circulació , Colesterol, Colon, Coma, Conjuntivitis, Cor, Coll, Dolor en Cervicals, Desmais, Diabetis 1, Diabetis 2, Diarrea, Digestió, distròfia muscular, Depressió, Èczema, Edema, Malalties cròniques , malalties mentals, Epilèpsia, Perdre el Equilibri, Esclerosi Múltiple, Escoliosi, Esquizofrènia, Part Alta Esquena (Cervicals), Part Mitjana Esquena, Part Baixa Esquena (Lumbars), Carregat d'Esquena, Esterilitat, Estómac, Restrenyiment, Fibrosis, Fibromiàlgia, Fístula anal, Flebitis, Frigidesa, Furóncols, Gastritis, Gola, Glàndules Suprarenals,Nus a la Gola ,Grip, Hemorroides, Hepatitis, Hèrnia, Hèrnia discal, Herpes genital, Fetge, Hipertensió hipertiroïdisme, Ossos-deformacions, Ossos -fractures, Malaltia de Hodgkin, Espatlles, Icterícia, Impotència, Indigestió freqüent, Infeccions, Infecció urinària, Insomni, Insuficiència renal, Intestins, Laringitis, Leucèmia, Lupus, Mandíbula, Marejos, Marejos / cotxe, Marejos / viatges, Meningitis, Menopausa, Problemes Menstruals, Por - Angoixa - Pànic , Migranyes, Miopia, Mononucleosis, Nas , Hemorràgia nasal, Nervis, Pneumònia, Obesitat, Ulls - Astigmatisme -Cascades - vermells - Estrabisme convergent i Divergent - Glaucoma - Miopia - Presbícia, Olor corporal, ungles - Mossegar-se les ungles - Ungles dels peus encarnades, Oïdes - Mal d'Orelles, Osteomielitis, Ovaris, Ovaris Fibromes, Pàncrees, Pancreatitis, Paràlisi, Paràsits, Parkinson, Pes ( Excés), Pes (anorèxia), Pit - Bultos - Quists Pits (dolor), Hipersensibilitat Pell (Epidermis), Pell, Problemes de la Pell, Cames -Part superior - Part inferior peus, Dits dels peus, Picor, Poliomielitis, Pròstata, Pulmons , Quists , Ràbia, Ronyons, Refredats freqüents, Retenció de líquids, Reumatisme , Problemes de Genoll, Roncs, Síndrome premenstrual, Sinusitis, Sordera, Soriasis, Timpanitis, Tiroide, Trombosi, Tuberculosi, Tumors, Tumor cerebral, Úlceres, Úlcera pèptica, Vaginitis, Varius, Venes varicoses, Bufeta, venèries, Berrugues, Vesícula ,Vertigen, Vulva etc...

Actualment, el CIBE ( Centre d'Investigació Bioenergètica ) segueix experimentant amb més malalties i el llistat d'èxit en aquestes patologies va en augment ..

Regreso al contenido | Regreso al menu principal