Sanergia Barcelona Catalunya
Sanergía Barcelona España
SANERGIA
BARCELONA
Vaya al Contenido

Menu Principal:

REI KI

REIKI

El Reiki és una tècnica de transferència d'energia curativa per imposició de les mans. La paraula Rei (universal, sense límits) Ki (energia vital) és japonesa, així com aquesta tècnica, però la pràctica de transferència d'energia per a la sanació ve de temps molt remots. És l'energia de la qual han parlat moltes religions i cultures, amb noms com " prana " dels hindús, " raja " dels Kahunas, " energia bioplàsmica " dels investigadors russos , i el " txi " dels xinesos.
Tots tenim l'energia Reiki i tots la podem utilitzar per ajudar-nos a nosaltres mateixos i al nostre proïsme. No es requereix cap condició especial per fer servir el Reiki. Aquest poder s'activa mitjançant iniciacions, el que diferencia al Reiki d'altres tècniques de sanació .
Qualsevol persona pot posar les mans sobre una altra i ajudar a accelerar el seu procés de sanació, transferint energia magnètica del seu propi cos.


Terapia de Reiki
PRINCIPIS DEL REIKI
Principis del Reiki
SÍMBOLS DEL REIKI:
Símbols del reiki

Les persones que acudeixen ha realitzar-se una sessió de reiki estaràn capacitades per canalitzar l'Energia Universal, participant en un mètode antic d'elevar el seu cos físic i eteri a nivells vibracionals més alts, obrint canals i centres energètics, anomenats chakres .

El practicant de Reiki no sent cansament en donar un tractament , ja que l'energia universal i il·limitada entra pel chakra del cap, passa pels centres energètics superiors i després pels braços i mans , per arribar al pacient. Una part d'aquesta energia sempre es queda en el cos del sanador. L'energia passa a través del practicant per uns canals purificats, oberts per les iniciacions. Gràcies aquests canals, el sanador no fa servir la seva pròpia energia, ni pot absorbir res del pacient.


CHAKRES:
Reiki

Un avantatge del Reiki és la possibilitat de l'auto- tractament, és una eina molt eficaç de relaxació. L'auto- tractament pot servir en el nivell físic (per treure dolors, per exemple ), i també en nivells emocionals, ajudant a alliberar bloquejos d'energia.
El camí del Reiki és un camí per expressar amor, a través de l'energia universal. Amor primerament
cap a nosaltres mateixos, com a manifestació d'aquesta energia universal, facilitant el nostre propi desenvolupament personal. I amor cap als altres quan actuem com a canals d'aquesta energia en el seu benefici.

Regreso al contenido | Regreso al menu principal