Sanergia Barcelona Catalunya
Sanergía Barcelona España
SANERGIA
BARCELONA
Vaya al Contenido

Menu Principal:

LA CONEXIÓ SANERGÉTICA:

La Conexió Sanergética és la connexió i sintonització permanent amb el camp eteri del planeta. En el "Camp" resideix la Ment, la teva intel·ligència oculta, la teva intuïció. Al combinar teràpia vibracional, PNL, positivisme, metafísica i física quàntica crea un despertar. Tots els connectats afirmen haver augmentat, ràpida i espectacularment els seus poders intuïtius i autosanadors, vivint en un estat de tranquil·litat i serenitat a causa de la sintonia del cos, ment, ànima i esperit amb l'Energia Universal (vibració 17,6).
L'home prehistòric i la majoria dels animals tenen una capacitat cerebral activa més gran que la nostra. Atès que els falta la paraula, han desenvolupat altres valors com telepatia, intuïció i vibració. Un cop connectat amb el teu Disseny Original no hi haurà límits en la capacitat del teu cervell.
Al llarg de la història de l'ésser humà, hem estat "desconnectats"; gràcies a la "Connexió" i la "Sintonització" tornem a estar en sintonia amb l'Univers i a ser conscient
s que formem part d'alguna cosa molt poderosa.
La C
onexió Sanergética es fa una sola vegada a la vida, experiments en el CIBE demostren que no es pot desfer ni alterar de cap manera. Per descomptat que una re-Connexió no fa mal, si no tot el contrari, és un plaer i una reafirmació. Després de la Connexió es pot continuar fent sessions de Sanergia per accelerar el procés de curació.


" Si el 10 % de la població estigués" Connectada " ; el 100 % ho estaria" .

Regreso al contenido | Regreso al menu principal