Sanergia Barcelona Catalunya
Sanergía Barcelona España
SANERGIA
BARCELONA
Vaya al Contenido

Menu Principal:

¿COM FUNCIONA SANERGIA?

SANERGÍA


Consisteix en unir les línies axiatonals que hi ha entre l'Univers i el nostre cos, és una connexió entre Tu i l'Univers, i això permet al nostre ésser ajustar-se a nous nivells de vibració no aconseguits fins ara, freqüències úniques que contribueixen a la nostra evolució personal. És un procés evolutiu i de presa de consciència. Sanegía és molt diferent al Reiki, Johrei, Qigong, o la curació prànica i va més enllà d'aquelles tècniques que hagis pogut trobar. Des de la prehistòria fins als temps d'avui, l'home ha estat en un procés vital en què es va desconnectar de la seva pròpia essència, de l'Univers i del seu entorn. Amb Sanergia et reconnectes i recuperes la teva intuïció, la capacitat d'autosanació, el benestar, la percepció, l'orientació, l'equilibri, la concentració ... És un gran despertar de consciència. Et redescubreixes en tots els nivells; físic, mental, emocional i espiritual.

Totes les respostes són en tu.

ALTRES CONSIDERACIONS SOBRE SANERGIA:


  • La intenció: La persona ss'ha de comprometre i estar disposat a participar en el procés. Ha d'involucrar-se, igual que el sanergista. La intenció compte. No es pot partir de la premissa derrotista del qual espera que algú, ja sigui Déu, l'Univers o els altres, solucioni els seus problemes o la seva situació. Ja ho exposa el dr. Deepak Chopra en la seva obra "Las 7 Leyes espirituales del éxito".


  • Els Sanergistas no som ni metges ni psicòlegs; no intento aconsellar o desaconsellar l'ús de la medicació, tractaments amb productes naturals o farmacèutics. La millor medicina és aquella que et cura. Si una cosa no funciona, cal provar una altra. Un cop connectada, la persona percep més les coses, les situacions o les persones que perjudiquen la seva salut física i / o mental. Tenim el poder d'escollir; fem-ho.


  • La Sanergia és compatible amb tots els tractaments existents. Simplement posa en marxa un procés d'autocuració imparable. Si cal medicar-se, la medicació resultarà més eficaç. Lògicament el metge disminuirà la prescripció en veure els resultats.


  • Per a qui estan indicades les sessions: Per a tot aquell que vulgui millorar en qualsevol aspecte.    • Model suec: La malaltia és 'ignorància'. Comprendre és sanar-se. El 1979, als hospitals de Suècia havia 129.000 llits. Trenta anys més tard només hi ha 30.000. Tot gràcies al sistema que volem promocionar a Espanya a través de Sanergia.  • Ressonància Schumann i any 2012. Fa uns anys s'està donant un canvi energètic al Planeta que està afectant a tot ésser viu. Els humans estem adaptant-nos a aquest canvi que culmina el 2012, tal com van predir moltes antigues cultures. Arran d'aquest procés s'estan donant noves malalties i comportaments. Les freqüències de la terra s'han incrementat i en conseqüència s'han vist afectats nostre procés biofísic, l'estructura de l'ADN i els processos del nostre sistema nerviós.


  • Dr. Hamer i la Nova Medicina Germànica: Després de llargs anys de sacrificis i investigacions exposa les seves "5 leyes naturales de la Nueva Medicina". Lleis que sempre es compleixen i que defineixen com a cos i ment interactuen, i com les nostres emocions i les nostres creences de la vida són causants de les malalties que patim, inclòs el càncer.


Regreso al contenido | Regreso al menu principal